Реклама
   Гаджеты
   Телефоны
   ПК
   Мультимедиа
   Интересности
   Фото и Видео
   Моддинг
   Новости
   Периферия
   МР3-плееры
   Прототипы

Які чохли варто купувати



Кожен сучасний смартфон потребує надійного захисту від негативного зовнішнього впливу. Фізичні пошкодження можуть негативно позначитись не тільки на зовнішньому вигляді, а й на функціональності апарату і навіть призвести до його виходу з ладу. Саме тому необхідно замовити чохли для телефона. Купити аксесуари на телефон можна і для того, щоб прикрасити пристрій і надати йому оригінальності. Вигідно купити чохол на телефон можна в інтернеті, але спочатку треба дізнатись які саме кейси треба обирати.


Основні різновиди чохлів



За форм-фактором кейси розділяють на накладки і «книжки». Перші прикривають задню та бокові частини смартфону, залишаючи відкритим його екран. Щоб уникнути пошкодження дисплею, треба встановити захисне скло. Такий кейс підійде тим, хто бажає кардинально змінити вигляд гаджету. Адже цей різновид відрізняється багатим різноманіттям принтів, кольорів, матеріалів виготовлення. Завдяки тонким стінкам і мінімальній вазі більшість накладок не змінює ергономіку девайса. Винятком є спеціальні протиударні моделі, розраховані на посилений захист апарату під час занять спортом чи мандрів.



Чохол-книжка складається з задньої і передньої панелей, які закривають собою одразу всі частини апарату. Цей аксесуар стане оптимальним варіантом для тих, хто бажає забезпечити пристрою максимальний захист і в той же час підкреслити свій статус. Більшість «книжок» виробляється з синтетичної чи натуральної шкіри, завдяки чому вони мають розкішний та стильний вигляд. Деякі моделі мають кишені, в яких можна зберігати готівку та банківські картки. Крім того, «книжки» можуть трансформуватись у підставку, що зробить перегляд кіно та спілкування в соцмережах більш зручним.



Які чохли треба обирати



Обираючи аксесуар для свого смартфона треба надавати перевагу якісним моделям від відомих виробників. Такі вироби зможуть ефективно виконувати як захисну, так і естетичну функції на протязі тривалого часу. Розглянемо найбільш відомих виробників:




  • Nillkin. Чохли цього китайського бренду відрізняються винятковою якістю і елегантним стилем. Для виробництва своєї продукції Nillkin використовує різноманітні матеріали але більшу частину асортименту цього виробника складають кейси з пластику і штучної шкіри, які відрізняються стійкістю до зносу.

  • Baseus. Прихильникам мінімалізму треба звернути увагу на чохли цієї компанії. Більшість аксесуарів цього виробника складають прості різнокольорові накладки без жодних зайвих елементів. При цьому вони забезпечують гарний захист від будь-яких пошкоджень.

  • Epic. Торгова марка пропонує доступні кейси, які мають різний дизайн. В асортименті є накладки та «книжки» на будь-який смак.



З якого матеріалу вибрати чохол



Захисні властивості та тривалість служби аксесуара багато в чому залежать від матеріалу, з якого він зроблений:




  • Пластикові моделі добре захищають від подряпин, вони прості у догляді і відрізняються багатим різноманіттям кольорів.

  • Силіконові чохли доволі пластичні, добре амортизують удари.

  • Аксесуар з натуральної шкіри коштує дорого, проте має стильний і дорогий вигляд, а також гарні захисні властивості.

  • Штучна шкіра теж гарно виглядає, але коштує дешевше натурального матеріалу.



Щоб вирішити, який чохол купити, слід спочатку враховувати сценарій використання пристрою. У кого часто з руки вислизає гаджет, тому слід обрати протиударну накладку чи «книжку». Людям, які дбайливо використовують апарат достатньо буде простої накладки в тандемі із захисним склом.



30.01.23


Всего голосов: 1 - Рейтинг: 5.00 Просмотров: 879
Пожалуйста, оцените статью:  

Понравился пост "Які чохли варто купувати"?
Поделись с друзьями:






Комментарии
cbd gummies пишет:

Ухты!

03/08/23 16:55:03
Добавить комментарий

Комментарии, содержащие мат, будут удаляться

Войти! | Регистрация | Напомнить пароль
:

:





Мобильные телефоны

Nokia
Sony Ericsson
Samsung
Motorola
iPhone
HTC
LG
Meizu
Highscreen

Компьютеры / Ноутбуки

Acer
Alienware
Apple Macbook
Apple iMac
ASUS
Fujitsu
Gateway
Dell
Lenovo
HP
Sony Vaio
Toshiba


Разделы:

Вход на сайт
Имя:

Пароль:




Забыл пароль?


 



Календарь
  Май 2024  
пн
вт
ср
чт
пт
сб
вс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

РЕКЛАМА НА САЙТЕ

Рассылка 'Mobbit.info - ежедневное обозрение новинок мобильного мира.'

экспорт rss


Читать в Яндекс.Ленте



Яндекс цитирования

Рейтинг@Mail.ru